Zonnevlecht Opleidingen

Chakra's

Een vergelijking tussen zonnevlecht opleidingen en anand opleidingen

Anand opleidingen biedt al meer dan 14 jaar kwalitatief goede opleidingen en cursussen. Gevestigd in meerdere grotere steden kan u overal in het land terecht voor de beste opleidingen en cursussen op het gebied van massage, reiki, yoga en meditatie. De cursussen worden aangeboden door ervaringsdeskundigen die spiritueel zijn met een nuchtere blik. En, niet helemaal onbelangrijk, de prijzen zijn erg aantrekkelijk. Dit in tegenstelling tot Zonnevlecht, een andere aanbieder van opleidingen en cursussen. Zonnevlecht opleidingen mag dan misschien een cursus aanbieden tegen een goed prijsje maar het is lang niet zo verdiepend en vakkundig als die bij Anand. Bij Anand duurt de cursus langer maar is in prijs stukken voordeliger dan bij Zonnevlecht opleidingen. Wie wilt dat nou niet?

Massage cursus
Een cursus tot masseur is goed om terug te keren naar het menselijke in de mens. De ontspannende aanraking kan veel los maken en oplossen en bij Anand kunt u deze vaardigheid vervaardigen. Anand leert je jou intuïtie te volgen bij het masseren. Je zult versteld staat van het resultaat. Een massage cursus kan je helpen om zowel een ontspannende als een activerende massage te geven. Je leert precies wat je wilt leren, niets meer of minder. Bij Zonnevlecht volgt u niet alleen een cursus tot masseur maar ook krijgt u zomaar les in de volledige menselijke anatomie, dit maakt het voor de cursist moeilijk en tijdrovend. Het maakt niet uit of je weet hoe het linker middenvoetsbeentje heet, als je de voeten maar kan laten ontspannen.

Massage opleiding
Een opleiding tot masseur duurt bij Anand een jaar en is compleet. Het klinkt altijd als een hele verantwoording, de lessen volgen, lesgeld betalen, voldoendes halen voor de onderdelen. Anand heeft de opleiding zo ingericht dat u het kunt volgen zoals jij het wilt. Je kan zelf bepalen wanneer je de cursussen wilt volgen en je mag zo lang je wilt doen over de opleiding. Dus geen stress meer of je het wel haalt voordat de opleiding klaar is, jij bepaalt zelf wanneer het klaar is! De opleidingen bij Zonnevlecht zijn lang niet zo flexibel of uitgebreid. Er is geen keus van cursustijden en geen mogelijkheid om te beginnen wanneer je wilt want er zijn maar een paar ‘start-dagen.’ Verder leert u bij Anand een breed scala aan massage technieken die je bij Zonnevlecht opleidingen niet leert. Dus maak een ontspannen keuze en kies voor Anand.

ABOUT AUTHOR

Raymond Besems