Spirituele (web)winkel

Scroll snel naar beneden voor een overzicht van inspirerende spirituele webwinkels.

Eigenaresse van Ariadne Healing is Anne Meeldijk. Meeldijk (16 van 18)

Ik ben geboren in 1981 en ondertussen moeder van twee prachtige meiden (geboren 2010 & 2015). Mijn steun en toeverlaat is Danny.

Overdag ben ik thuis voor onze kinderen en werk ik vanuit huis als gastouder. Onze kinderen groeien zo op in een ‘groot gezin’ en er is altijd drukte en gezelligheid!

In de avonduren en in de weekenden heb ik deze prachtige webwinkel, welke vanuit mijn passie is ontstaan. Met veel liefde voor de onderwerpen en de producten die in onze winkel samen komen werk ik aan de site en aan de bestellingen.

Mijn passie voor het spirituele is lang geleden al ontstaan in een droom over een klein draakje.

Het logo

Ariadne healing dankt haar naam aan de uitdrukking ‘De draad van Ariadne’, welke staat voor jezelf redden uit een netelige situatie. De vlinder in ons logo staat voor ontwikkeling en de vogels voor het ervaren van vrijheid.

ariadnehealing logo en site

In het logo van Ariadne healing hebben we een vlinder verwerkt. De vlinder staat in dit geval voor transformatie welke de cliënten die naar onze praktijk komen, zullen ondergaan. Ze komen binnen als een ‘rups’ en ontpoppen zich gaandeweg tot een prachtige vlinder.

De rups kunnen we met recht een van de mooiste boodschappers op spiritueel niveau noemen als we kijken naar de diersymbolen. Ze staan voor transformatie, reïncarnatie & magie. De vlinder bezit grote kracht en is tegelijkertijd een uiterst kwetsbaar wezen.

De rups van de vlinder leert je dat alles op zijn eigen tijd tot bloei komt, je zal geduldig het voorbereidende werk moeten voltooien voordat je kan oogsten.

Vlinders en vogels zijn onze boodschappers van boven. (nb. de vogels zitten ook in ons logo, maar bespreek ik een andere keer)

De vlinder is symbool voor onsterfelijkheid van de ziel en kortstondigheid van het leven, De vlinder is bevrijdend; dromerig & gracieus & vrolijk. De vlinder staat voor leven, dood en wederopstanding. (de stadia die onze ziel ook doorloopt)

De Griekse naam voor vlinder is “psyche” en verwijst naar onze menselijke geest. De vlinder is het positieve symbool voor verandering & onsterfelijk. De vlinder wordt in alle schoonheid herboren uit de dood, zijn cocon.

Spirituele webwinkel Ariadne Healing

Speciaal voor Anand heeft Ariadne Healing een kortingscode aangemaakt. Vul bij je bestelling op Spirituele webwinkel de code “Anand” in en ontvang 15% korting op je aankoop.

Ariadne Healing is een online praktijk voor spirituele en natuurlijke geneeswijzen. Op 13 februari 2012 is Ariadne Healing gestart met een inschrijving bij de kamer van koophandel. U kunt hier terecht voor inzicht en advies in de spirituele wereld en voor natuurlijke geneeswijze bij klachten. Daarnaast hebben wij prachtige en eerlijke producten die liefdevol en energetisch voor U gekozen worden, zowel bij onze leveranciers als wanneer de producten voor uw bestelling geselecteerd worden.

Ariadne Healing is een nog jong bedrijf wat in een snel tempo aan het groeien is. Continu zijn wij bezig met ontwikkelen van de site, de shop, de keuze aan producten en onze werkwijze. Hierbij wordt volop gebruik gemaakt van de expertise van andere bedrijven. Want zoals wij ooit geleerd hebben bij een mooi spreekwoord: “Schoenmaker, blijf bij je leest”, zo proberen wij ook te doen waar we goed in zijn en de juiste mensen op de juiste plek te krijgen.

Dit is soms ook even zoeken naar de juiste mensen, die bij ons aansluiten. De mensen die het beste aanvoelen wat we precies willen hoe onze gedachten en woorden omgezet kunnen worden in dat wat jullie als bezoeker uiteindelijk zien.

Het totaal plaatje van eerste keuze tot product bij onze leverancier tot aan het leveren bij u, als bezoeker van onze site is een proces waar vele handen aan te pas komen, maar wat voor u perfect mag zijn! De beleving de u bij ons heeft, willen wij een unieke beleving voor het leven maken. Wij hopen een verschil in moeilijke tijden te kunnen maken of een simpel liefdevol bedrijf waar u graag komt!

Spirituele webwinkel, een bewust cadeau voor jezelf of een ander!

 

ABOUT AUTHOR

Raymond Besems