Over ons

IMG_20130415_100235ANAND is al meer dan 16 jaar een toonaangevend instituut op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, massage, meditatie, intuitie en reiki. Wat Anand zo bijzonder maakt is de hoge kwaliteit van de cursussen, de persoonlijke aanpak en de nuchtere kijk op spiritualiteit. Anand betekent geluk. De missie van Anand is ruimte en stimulans te bieden voor het ervaren van geluk en het verdiepen van bewustzijn. De combinatie van spiritualiteit en praktisch bezig zijn maakt dat de innerlijke verdieping die je ervaart tijdens de cursus wordt omgezet in werkelijk contact met anderen en dat raakt je! Anand is een paar keer in de media geweest, lees hier een aantal artikelen over Anand.

Raymond Besems heeft op 1 januari 2000 na een lange rondreis door India en Thailand Anand opleidingen opgericht. Zijn idee achter het opleidingsinstituut is om het werk te doen waar zijn hart bij ligt en zo bij te dragen aan een beetje meer geluk in de wereld door zijn kennis en ervaring van massage, meditatie, reiki, intuitie en yoga te delen. Raymond is de hoofd trainer van Anand en regelt de meeste zaken die met het bedrijf te maken hebben.

Preshanna is van jongs af aan erg geinteresseerd in spiritualiteit. Raymond en Preshanna ontmoetten elkaar in 2011. Preshanna geeft introductie cursussen massage, heeft haar eigen massage praktijk in zaandam.

jennifer

Mijn naam is Jennifer Chin. Mijn roots liggen in Suriname en ben een mix van 8 culturen; Indiaans, Chinees, Javaans, Indiaas, Creools, Joods en Duits. Maar geboren en getogen in Nederland. Ook in mijn doen en laten ben ik veelzijdig. Van jongs af aan gaat mijn interesse uit naar spiritualiteit, gezondheid, wetenschap en religie. Maar ben ook een secretaresse in hart en nieren. Het opleidingsinstituut Anand past daarom helemaal in mijn straatje. Sinds oktober 2016 werk ik als secretaresse bij Anand. Ik beantwoord de mail en telefoon. De kans is groot dat je bij interesse in een cursus en/of opleiding van Anand in contact komt met mij.

In liefde en dankbaarheid.

 

 

Cursuslocaties:

Zaandam

Utrecht

Nijmegen

de0ba476fd00e21eb4d930ef151f090b

Sauerland

 

 

 

 

 

 

 

Hier vind je de adresgegevens van Anand.

Klik hier voor Anand cursisten op Facebook.