Massage school Amsterdam, Utrecht, Nijmegen, Eindhoven. Tevens meditatie, reiki en intuïtieve ontwikkeling.

 Massage School in Zaandam (15 min. van Amsterdam), Bilthoven (15 min. van Utrecht), Nijmegen, Eindhoven en Vakanties in Sauerland (Duitsland). Anand opleidingen biedt massage, meditatie, reiki, yoga en intuitie cursussen dichtbij Amsterdam, utrecht en nijmegen. Klik op de locatie voor een routebeschrijving

Massage Opleiding / Meditatie Training Zaandam

Massage School Yurtlife

Noordervaldeurstraat 13, Zaandam

Massage School Zaandam

Massage Opleiding / Meditatie Training Utrecht

Massage School Alle Ruimte

Insingerstraat 39, 3766 MA Soest, Provincie Utrecht

.

.

 

Massage Opleiding / Meditatie Training Nijmegen

Massage School Cordium

De Ruyterstraat 65, 6512 GB Nijmegen

.

Massage Opleiding Eindhoven

Hartkwadraat

Centrum voor Kennis en Verbinding

Sectie C, Gebouw 6, Daalakkerweg 6-16, 5641 JA Eindhoven

massage opleiding eindhoven

Massage Opleiding Rotterdam

Centrum Djoj

Adres: Antony Duyklaan 5, 3051 HA Rotterdam
Telefoon: 010 285 0236

massage opleiding rotterdam

 

 

 

 

 

 

Massage Opleiding / Meditatie Training Sauerland

Königstrasse 1, Medebach-Dreislar,

Sauerland, Duitsland

Achterkant Huis

Anand heeft verschillende locaties in het hele land. Daarnaast worden de cursusweken in Sauerland gegeven. Je kunt bij Anand alles leren over massage, meditatie, yoga, intuïtieve ontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling. De cursussen worden verzorgd door professionele trainers, die een uitgebreide scholing hebben doorlopen.

Wist je dat massage je kan helpen om stress te lijf te gaan? Het blijkt dat 90% van alle lichamelijke en psychische klachten door stress wordt veroorzaakt. Massage stimuleert het zelfherstellend vermogen van het lichaam zonder dat het bijwerkingen heeft, zoals medicijnen dat wel hebben. Een massage verjongt en houd je ontspannen alert.

Meditatie is een van de belangrijkste dingen die je kunt doen om met stress om te leren gaan. Je leert om niet al je gedachten serieus te nemen, zodat je een zorgelozer leven kunt lijden. Meditatie is een van de oudste vormen van persoonlijke ontwikkeling. Bij Anand kun je binnen een dag leren mediteren.

Yoga wordt bij verschillende cursussen van onze massageschool geïntegreerd, omdat je met yoga leert om een goede houding aan te nemen, wat zijn weerslag vindt in de massage die je geeft. Op onze massageschool word je houding van het grootste belang geacht, want als je vanuit een verkeerde houding massages geeft, krijg je al snel rugpijn.

Onze massageschool bestaat al meer dan 15 jaar, wordt erkend door verschillende beroepsverenigingen en is daarmee een gerenommeerd instituut geworden in Nederland.