Massage opleiding Rotterdam

 Klik hier voor meer info over de massage opleiding en massage cursus
 
Door het volgen van onze massage opleiding leren we je in 1 jaar alles om een goede professionele masseur te worden. Tijdelijk geven we zelfs 10% korting op de volledige massage opleiding! Dus woon je in Rotterdam of in de omgeving van Rotterdam en heb je altijd al een massage opleiding willen volgen? Bel ons dan vrijblijvend voor meer informatie via 075 711 2133.
De massage opleiding in Rotterdam wordt gegeven bij centrum Djoj. Voor vragen over de locatie (zoals bijvoorbeeld gevonden voorwerpen) kun je bij hen terecht. Voor vragen over de massage opleiding en massage cursus in Rotterdam, graag contact opnemen via onze contact pagina 
Adres centrum Djoj: Antony Duyklaan 5, 3051 HA Rotterdam
Telefoon: 010 285 0236
Vestiging: Zie onderstaande kaart

Diverse massagetechnieken tijdens de opleiding

massage opleiding rotterdam

Wanneer je een massage opleiding van Anand gaat volgen in
Rotterdam, dan leer je verschillende Oosterse en Westerse massagetechnieken. Ook is onze massage opleiding erkend door BMS, CRKBO en BATC. Zo ben je verzekerd van een kwalitatieve opleiding. Je kunt als je wil daarna als professioneel en erkend masseur aan de slag te gaan.

Mogelijkheden door het volgen van de massage opleiding dichtbij Rotterdam21324514_s

De massage opleiding Rotterdam is veelzijdig. Anand Opleidingen zorgt ervoor dat je aan het einde van de opleiding erkend masseur bent. Dit kun je bijvoorbeeld gebruiken om te werken binnen een kuuroord of schoonheidssalon. Wat we ook veel zien is dat onze massage opleiding  gebruikt wordt als extra aanvulling op de bestaande dienstverlening. Kortom; een veelzijdige opleiding in de regio van Rotterdam die kansen geeft in het werkveld.

Inhoud van de massage opleiding Rotterdam

De massage opleiding bestaat uit diverse onderdelen. Per aanmelding gaan we bekijken in hoeverre de basiskennis aanwezig is. Enkele onderdelen die we behandelen zijn: cursus ontspanningsmassage, cursus klassieke massage, cursus meditatie, oefensessies en natuurlijk een examen.
Voor de volledige inhoud en mogelijkheden van de massage opleiding Rotterdam kunt u verder lezen op deze pagina. We heten je van harte welkom op onze massage school!