Massage cursus

Aanraking is de vergeten taal. Deze taal betekent voor elk nieuwgeboren kind een ervaring van plezier en onschuld, die voeding geeft aan lichaam en ziel. Iedereen kan deze vergeten taal leren tijdens deze massage cursus, door het geven van een ontspannen en genezende massage.

Als we respectvol en gevoelig zijn bij het masseren van een ander, groeit het vertrouwen, waardoor een opening voor genezing ontstaat. We zullen in deze massage cursus gebruik maken van basis technieken uit de ontspanning massage om de intuïtie van onze handen te ondersteunen.

Programma van de massage cursus:

Beste Opleider van Nederland

Anand is de beste opleider van Nederland in de categorie sport en vitaliteit

Tijdens de massage cursus oefen je op een medecursist(e). Je hoeft dus geen proefpersoon mee te nemen. Het ondergaan van de massage is net zo belangrijk als het geven van de massage, want zo weet je ook hoe de toegepaste technieken aanvoelen. De massage cursus wordt altijd in het weekend gegeven. Er is ook een thuiscursus massageKlik hieronder voor meer info over de cursus en om een introvideo te zien waarin de inhoud van de cursus kort wordt uiteengezet.

 

Genezende krachten

Onze handen leren zo als vanzelf hun aangeboren genezende krachten aan te wenden.

Gedurende deze tweedaagse massage cursus kun je beleven wat er gebeurt als verschillende massage technieken samensmelten in een speelse manier van aanraken en aangeraakt worden.

De massage cursus is een mogelijkheid om de helende energie van je handen te leren gebruiken. Meditatie gebeurt als vanzelf als je een ontspannen aanraking als de toegang daarvoor gebruikt.

Tijdens de massage cursus krijg je een reader gratis als download beschikbaar gesteld (bij de prijs van de cursus inbegrepen). Hierin staat de belangrijkste theorie en praktijk over klassieke massage weergegeven. Er is tevens een online video van de getoonde massage technieken

 

 

Studiematerialen en examen

Na deze massage cursus kun je verder gaan met de cursus klassieke massage. Samen vormen deze 2 cursusssen de gehele massage praktijk uit de NGS opleiding sportmassage. Als je 10 ontspanningsmassages hebt gegeven en 10 klassieke massages en je hebt de theorie geleerd, dan kun je examen doen. Dit is een praktijkexamen waarin je laat zien dat je de massage technieken beheerst. Na behalen van een voldoende resultaat krijg je een getuigschrift.

De massage cursus wordt gegeven in of dichtbij de volgende plaatsen: Amsterdam, Zaandstad, Utrecht, Nijmegen, Rotterdam, Eindhoven. Klik voor meer info over: Trainers, Cursuslocaties, Veelgestelde Vragen, AgendaThuiscursus Massage

Dag 1

Dag 2

9.30 Aankomst, Koffie en Thee 9.30 Aankomst, Koffie en Thee
10.00 Uitleg over Massage en over deze cursus; kennismakingsoefening, Opbouw van de massage en massage handgrepen oefenen; tips over aanschaf massagetafel en opzetten massagetafel 10.00 Toegepaste yoga en meditatie, Massage van de benen (voorkant)
11.30 Thee pauze 11.30 Thee pauze
11.45 Massage van de nek en schouders 11.45 Massage van de armen
13.15 Lunch 13.15 Lunch
14:00 Massage van de rug 14.00 Herhaling massage nek / schouders Herhaling massage van de rug
15.30 Thee pauze 15.30 Thee Pauze
15.45 Massage van de benen (achterkant) 15.45 Demonstratie Klassieke Massage, opklappen massagetafels en tips voor duurzaam gebruik massagetafel, evaluatie
17.00 Afsluiting dag 1 17.00 Afsluiting cursus

 

Let op: per januari 2019 worden de prijzen verhoogd in lijn met vergelijkbare opleiders. Schrijf je daarom nog dit jaar in! Sluiten