Contact

Veelgestelde vragen: we stellen het op prijs als je even kijkt of je het antwoord op je vraag kunt vinden op de website, voordat je contact opneemt. Op de pagina over de veelgestelde vragen staat ook een zoekvak, waarmee je je vraag snel terug kunt vinden. Je kunt over elke cursus een uitgebreide folder aanvragen, door op de pagina van de betreffende cursus te klikken op de link “informatie aanvragen”. Wil je je inschrijven? Er is altijd plek als je de inschrijving gewoon kunt voltooien. Mocht de cursus op een bepaalde datum volgeboekt zijn, dan staat hij niet meer in de lijst. Je kunt dan een andere datum kiezen. Heb je daarna nog vragen? Bel of mail gerust! We helpen je graag op weg.

Het secretariaat is geopend van maandag tot en met vrijdag.

  • Telefoon: 0757112133. Als je de voicemail krijgt, spreek dan je naam, telefoonnummer en je vraag in en je wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld.  Is je vraag echt dringend dan is het aan te raden om ook een email te sturen.
  • Kantoor en Postadres: Kralingen 27A, 1566 CC Assendelft
  • Bankgegevens: IBAN NL65 INGB 0008 4105 93 ten name van Anand te Assendelft
  • Adres Cursuslocatie Zaandam: Noordervaldeurstraat 13, Zaandam

Onderstaand contactformulier kun je gebruiken om contact met ons op te nemen. De binnengekomen berichten worden iedere werkdag gelezen en in principe binnen 24 uur beantwoord.